Storitev elektronskega naročanja na zdravstvene storitve

Zdravnik vam je izdal e-napotnico. Želite se naročiti na zdravstveno storitev.

Na zdravstveno storitev vas lahko naroči svetovalec v klicnem centru na brezplačni telefonski številki 080 24 45. Svetovalcu morate posredovati ZZZS številko pacienta in številko e-napotnice, ki sta navedeni na potrdilu o izdani e-napotnici.

Če želite, da vas naroči naš svetovalec, pokličite 080 24 45.

Druge možnosti za naročanje:

  • Če želi, pacienta lahko naroči zdravnik, ki je izdal e-napotnico.
  • Če želi, pacienta lahko naroči medicinska sestra v sprejemnici zdravnika, ki je izdal e-napotnico.
  • Pacient se lahko naroči sam prek portala https://zvem.ezdrav.si. Lahko se naroči tako, da vnese ZZZS številko pacienta in številko e-napotnice, ki sta navedeni na potrdilu o izdani e-napotnici. Če pacient ima kvalificirano digitalno potrdilo, se lahko registrira v portal zVem, se naroči na zdravstveno storitev, in si ogleda termine naročenih zdravstvenih storitev.
  • Pacient se lahko naroči sam prek portala https://narocanje.ezdrav.si. Lahko se naroči tako, da vnese ZZZS številko pacienta in številko e-napotnice, ki sta navedeni na potrdilu o izdani e-napotnici.
  • Pacient še vedno lahko stopi v neposreden stik z izvajalcem zdravstvene dejavnosti, pri katerem se želi naročiti na izbrano zdravstveno storitev, tako kot je bilo potrebno še pred uvedbo rešitve eNaročanje.