Zakaj nimam nobenih dokumentov, čeprav je moj zdravnik nedavno ugotovil alergijo, sem opravil cepljenje, sem imel kirurški poseg v bolnišnici ali pa sem opravil specialistični pregled?

Vključevanje izvajalcev zdravstvene dejavnosti v CRPP poteka postopno in nekateri izvajalci še niso začeli pošiljati podatkov. Najpogostejši razlogi, zaradi katerih se podatki ne pošiljajo, so naslednji:

  • Izvajalec zdravstvene dejavnosti ni ustrezno nadgradil in konfiguriral svojega lokalnega informacijskega sistema za povezavo s CRPP.
  • Lokacija zdravstvene ustanove oz. zasebne ambulante ni vključena v varno zdravstveno omrežje zNET, zato nima tehničnih pogojev za dostop do CRPP.
  • Delovni procesi še niso prilagojeni in zdravstveni delavci še ne pošiljajo podatkov, tudi če imajo za to tehnične možnosti. Podatke sicer zapisujejo v lokalne informacijske sisteme, a jih ne posredujejo v CRPP.

Če potrebujete več informacij, zakaj določeni dokumenti in povzetki niso objavljeni v CRPP, se obrnite na izvajalca zdravstvenih dejavnosti, kjer ste bili obravnavani.